Mit navn er Marianne Iversen, jeg er gift, har 3 børn og er bosat i Gesten, tæt på Vejen.

Min baggrund for at blive selvstændig, er en uddannelse som bl.a. ergoterapeut samt jobs i hjemmeplejen, hvor min erfaring fortalte mig, at borgeren ofte har behov for hjælp til opgaver i dagligdagen, hjemmeplejen ikke kan eller må hjælpe med.

Min uddannelse har hjulpet mig til at kunne se en løsning for den enkelte, indenfor hjemmeservice og rengøring. Dét, du ikke kan selv, er dét, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg kan også hjælpe dig eller din familie med et tryghedsbesøg. Det går ud på, at hvis familien bor langt væk, men gerne vil sikre sig at deres kære har det godt og/eller får gjort rent, så tager jeg på dette tryghedsbesøg efter aftale.

Eller hvis du er single, og ikke kan få eller vil have besøg af familie eller venner, så kan jeg hjælpe dig i kortere eller længere perioder.

Det er dig, det handler om.

Tryghedsbesøgsordningen gælder også for dine kæledyr, som af forskellige årsager ikke kan komme i pension, men som har et behov for luftning, fodring og/eller tryghedstilsyn en eller flere gange i løbet af en dag eller periode.